هیات عمومی دیوان عدالت اداری با استناد به مواد 17 , 29 , 14 و قانون کار ، تنزل شغل کارگران اخراجی که به کار بازگشتند را خلاف قانون دانست ، همچنین با صدور رای وحدت رویه مقرر کرد که کار فرمایان حق ندارند کارگران که اخراج شده اند را پس از بازگشت به کار در شغل نازل تر از شغل قبلی استخدام کنند و به کار گیرند و خلاف قانون خواهد بود.

همچنین در ماده 29 قانون کار آمده است که ( در صورتی که هیات حل اختلاف تشخیص دهد ) ، کار فرما موجب تعلیق قرار داد از ناحیه کارگر شناخته شود ، کارگر استحقاق دریافت خسارت ناشی از تعلیق را خواهد داشت و کارفرما وظیفه داشته که کارگر خود را به کار سابق وی بازگرداند.

ممنوعیت تنزل شغل کارگر اخراجی

با صدور این رای هنوز مشخص نشده است که عکس العمل کارفرمایان محترم نسبت به این چگونه خواهد بود.
و آیا اگر این رای وحدت رویه توسط بعضی از کارفرمایان اجرایی نشود چه خواهد شد ؟

در زمان گذشته و قبل از تصویب این رای کارگرانی که پس از اخراج به کار بازگردانده میشودند نه فقط تنزل شغلی داده میشدند بلکه با توهین آمیزترین برخورد ها از سوی کارفرمایان خود روبرو میشدند. که این اصلات شرایط خوبی برای کارگران نبود.

 

ممنوعیت تنزل شغل کارگر اخراجی


خدمات وکالت در اراک - کانون وکلای امین کارگر ,تنزل ,کارفرمایان ,ممنوعیت ,اخراجی ,کارگران ,ممنوعیت تنزل ,کارگر اخراجی ,وحدت رویه ,خلاف قانون منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شرکت فنی مهندسی تن آرا تک teran007 معرفی کالا فروشگاهی تور مسکو الان بخر تحویل بگیر لایسنس و یوزرنیم و پسورد رایگان NOD 32 آشپزخونه آتلیه تخصصی عکاسی گرافیک IC